Cand este cel mai bun curs sa schimb in valuta pentru a plati rata bancara?

Black Friday

O intrebare fireasca, cand este cursul cel mai bun pentru a cumpara valuta si plati rata bancara? De obicei exista cateva tendinte ale cursului, sa le numim miscari psihologice si anume la sfarsitul saptamanii cursul EUR RON are tendinte de depreciere iar la inceputul saptamanii cursul EUR RON are tendinte de apreciere.

 

Cu alte cuvinte daca ai rate la credit in EUR atunci este bine sa cumperi la sfarsitul saptamanii iar daca vrei sa vinzi valuta EUR sau USD este bine sa faci asta la inceputul saptamanii atunci cand RON-ul se depreciaza. Acestea sunt doar tendinte si nu intodeauna partea psihologica se regaseste in practica.

 

De cele mai multe ori asteptam insa ziua de salariu pentru a cumpara valuta si plati rata bancara iar de cele mai multe ori atunci nu este momentul potrivit. Pentru a evita aceste neplaceri trebuie sa controlom mai bine cursul valutar si sa folositi din 3 in 3 zile www.cursvalutarbnr.eu acesta trebuie sa devina o referinta pentru dvs. Aici gasiti grafice pentru fiecare valuta in special EURO si USD ca si default dar si CHF prin selectarea graficului dorit prin click in stanga sus al graficului si alegerea monedei.

 

Orice apreciere a cursului va fi de cele mai multe ori urmata de o scadere, de aceea de ex daca este sa discutam despre francul francez si cresterea sa abrupta care a ingrozit zeci de mii de romani – recomandarea noastra este sa asteptati si sa nu va panicati. Cursul mai trebui sa scada.

 

Pentru a nu va prinde descoperiti, studierea cursului valutar cat si a face rezerve pentru 2 sau 3 rate bancare in contul de economii va ajuta sa treceti perioade precum cele existente cu aprecierea francului francez.

 

Cursul BNR nu uitati ca este doar o cotatie care se publica la ora 13.00 si nu reprezinta intodeauna o referinta pentru intreaga zi. Cursul valutar al EUR sau USD sau CHF are volatilitate si dupa publicarea oficiala a cursului de catre BNR. Cu alte cuvinte cursul de schimb EUR RON poate sa se aprecieze sau sa se deprecieze in orice moment al zilei pana la inchiderea sedintei de tranzactionare.

 

Lasati adresa de email pentru a primi in fiecare zi cel mai bun curs bancar al momentului.

 

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday