Cel mai bun curs cumparare vanzare euro usd si CHF

Black Friday

Curs valutar BNR site-ul dezvoltat in special pentru mobil are cel mai bun curs la toate bancile pentru euro, dolar si mai nou pentru franc elvetian. Site-ul are o noua versiune de mobil foarte usor de accesat cu grafice valutare pentru orice moneda, convertor valutar, istoric curs valutar bnr precum si stiri actualizate.

 

Cel mai bun curs

Cel mai bun curs a venit din dorinta de a avea acces la informatia privind cursul valutar la banci fara a face un tur al bancilor si de a avea castig imediat. Cel mai bun curs se actualizeaza in fiecare ora si este real. Cel mai bun curs prezinta cursul la cumparare de la banci si cursul la vanzare al caselor de schimb valutar al bancilor din toata tara.

 

Curs valutar BNR

 

Curs valutar BNR este pagina cu cursul oficial publicat de Banca Nationala in fiecare si la ora 13.00. Pagina include pe langa un convertor valutar simplu si rapid, grafice cu cursul dolarului si al euro in ultimile trei luni. O evolutie a cursului valutar in ultimile 3 luni. Fiecare utilizator poate rula graficul pentru orice valuta selectand din coltul graficicului valuta dorita. De ex se poate obtine foarte usor graficul pe ultimile 3 luni pentru cursul valutar forint HUF sau rubla ruseasca.

 

Convertor Valutar

Convertor valutar este o pagina care prezinta un convertor valutar avansat in care puteti selecta orice data pentru o conversie din orice moneda.

Incercat si veti vedea ce simplu este de accesat. De asemenea puteti verifica cel mai bun curs valutar la BRD sau la BCR prin curs valutar brd si curs valutar bcr.

 

Pentru orice recomandare asteptam parerea voastra pe email. Cel mai bun curs este pagina noastra de referinta pentru dolar, euro si CHF.

 

 

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday