Curs valutar BCR – Cel mai bun curs valutar

Black Friday

Cel mai bun curs valutar la banci este dorinta noastra pentru voi de a economisii la fiecare rata. Curs valutar BCR este valabil pentru cei care au rata la BCR si pot face tranzactii pe cont.

 

Curs valutarBCR

Curs valutar bcr este valabil la toate sucursalele BCR din tara si se poate modifica in orice moment. Noi am reusit sa updatam site-ul in asa fel incat sa puteti gasi curs valutar BCR in mod real.

 

Despre BCR

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 551 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.100 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone banking şi E-commerce. Curs valutar BCR este destul de bun in raport cu celelalte banci din romania.

 

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday