Curs valutar bnr la dolar peste 4 lei inseamna preturi mai mari

Black Friday

Un curs valutar bnr peste 4 lei pentru un RON aduce si un val de scumpiri care inca nu se vad. Daca urmariti graficul valutar in ultimile 3 luni putem vedea ca aprecierea dolarului fata de leu este de peste 12.5%. Cum majoritatea importurilor in romania se fac din china sau USA, implicit valuta folosita este dolarul, preturile convertite in lei vor creste cu pest 12.5%.

 

Electronicele, electrocasnicele cat si produsele high tech, high end se vor scumpi cu 12.5% din momentul in care stocurile curente se vor epuiza si vor trebui sa achizitioneze produse din import noi.

 

Curs valutar bnr dolar pentru cei cu credite

De asemenea cei care au credite in dolari contractate de mult timp, acest curs valutar bnr pentru dolar presupune o crestere a ratei lunare cu 12.5%, asta doar in ultimile 3 luni. Dar cursul valutar bnr la dolar s-a apriciat cu peste 20% daca ne gandim ca cursul dolarului la bnr acum peste 1 an era si sub 3 lei.

 

Iata si alte implicatii ale cresterii dolarului, pretul benzinei si altele.

 

Previziunea noastra este ca dolarul va creste in continuare fata de euro si implicit fata de leu dar daca nu ati apucat pana acum sa faceti o schimbare a economiilor in dolari credem ca acum nu mai este o oportunitate.

Pe de alta parte daca aveti un credit in dolari nu este momentul refinantarii si convertirii lui in lei sau euro.

Urmariti cel mai bun curs valutar precum si cursul valutar bnr in fiecare zi.

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday