Cursul valutar 17 Februarie 2015: Moneda nationala s-a depreciat in raport cu toate valutele

Black Friday

Cursul valutar azi 17 Februarie s-a depreciat in raport cu majoritatea valutelor. Astfel EURO a fost cotat cu 4.4480 RON, dolarul american cu 3.9052 RON iar francul elvetian cu 4.1895 RON.

Majoritatea valutelor s-au apreciat in raport cu RON si le puteti gasi pe toate aici CursValutarBNR

Cel mai bun curs bancar azi, se tranzactiona pentru moneda EUR la Banca Carpatica la vanzare cu 4.4580 RON si la cumparare cu 4.4280 RON. Dolarul american USD se tranzactiona cel mai bine la Banca Romaneasca la vanzare cu 3.9159 RON iar la cumparare la Banca Bancpost cu 3.8670 RON.

 

Cum functioneaza cursul valutar?

In fiecare zi, Banca Nationala a Romaniei stabileste un curs pentru toate tranzactiile care au loc in urmatoarea zi pe teritoriul tarii. Asa rezulta cursul BNR, care este suma fixa de tranzactionare pe care o afiseaza cursul interbancar la ora 13:00.

Casele de schimb valutar nu se ghideaza dupa cursul BNR, ci dupa cursul interbancar LIVE.  Asadar, in decursul unei zile, la casa de schimb valutar valorile de tranzactie pot creste sau scadea in functie de acesta de aceea este foarte bine ca inainte sa va duceti la o casa de schimb a unei banci sa verificati daca cursul valutar este cel mai bun in comparatie cu alte banci.

 

 

 

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday