Cursul valutar 2015 – Curs Valutar BNR

Black Friday

Cursul valutar in 2015 va fluctua si va fi foarte greu de prezis. In 2015 cursul valutar va oscila in raport cu toate valutele. In prima parte a anului am observat o apreciere a dolarului in raport cu toate valutele dar in a doua parte estimam o apreciere a euro si o depreciere a dolarului. Economia americana este la un nou maxim istoric si se bazeaza pe bani foarte ieftini, adica dobanzi foarte mici pentru depozitele populatiei. Cu alte cuvinte s epot imprumuta bani foarte usor pentru investitii la cele mai mici dobanzi posibile incurajand astfel plasarile in burse.

 

Cursul valutar 2015 este un challange si pentru cel mai bun trader. Cusrul valutar franc elvetian este o alta miza a anului 2015, aici ne asteptam ca interventia bancii nationale elvetiene sa se realizeze si sa revina in jurul valorii de unde a plecat aproximativ 3.8 RON pentru franc elvetian.

 

Cel mai bun curs bancar il puteti gasi in fiecare moment actualizat pe site-ul nostru si puteti astfel economisii bani si timp cautand cel mai bun curs.

 

Fluctuatiile date de  cursul valutar 2015 va putea oferi celor care urmaresc cu atentie trendul si site-ul nostru posibilitatea de castig. Avand in vedere dobanzile foarte joase oferite de banci la depozitele economiilor, unele banci renuntand sa mai ofere dobanzi la depozitele pana la 3 luni cu este raiffeisen, este clar ca investitia in plasarea in economiilor in valuta poate fi o varianta mai buna fata de depozitele la termen.

 

Verificati cu noi cel mai bun curs bancar, cursul valutar 2015 in fiecare zi precum si cel mai bun convertor valutar.

 

 

 

 

 

Black Friday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Black Friday